Oldal kiválasztása

Miért jó egy e-learning rendszer? Mert ott, és akkor lehet tanulni, ahol és amikor akarunk. Ha épp út közben van kedvünk, akkor tanulhatunk akár a buszon okostelefonunkon, vagy ha este lefekvés előtt meccsnézés közben szeretnénk átnézni egy termék bemutatását a másnapi tárgyalás előtt, akkor bátran elő tudjuk keresni a szükséges információkat. Ráadásul minden egy helyen, egy rendszerben érhető el, és még azt is képes tanúsítani, hogy milyen tudásra tettünk szert.

Ebben a rövid bejegyzésben pár képernyő képpel szeretném megmutatni, hogy mennyire egyszerű is az alkuszoktatas.hu rendszere.

Tananyag struktúra

Az egyszerű kereshetőség érdekében a kurzusok biztosítónként, és biztosítási területenként vannak rendezve. Külön vannak szedve a személy-, a vagyon- és a gépjárműbiztosítási termékek. Az egyes kurzusokon belül a tananyagok felépítése szintén elég egyszerű.

A biztosítók tananyagai külön ablakban nyílnak meg, melyet meg kell tekinteni. A megtekintés után van lehetőség a tananyaghoz kapcsolódó kérdőív kitöltésére, és ennek teljesítését követően nyílik meg a lehetőség a Tanúsítvány letöltésére.

Pár gondolat a Tanúsítványról

A lényeg tehát, hogy ahhoz, hogy valaki elérje saját tanúsítványát, szükséges, hogy elolvassa az oktatási anyagot, és utána válaszoljon a kérdőívre. Ha ez megtörténik, a letöltött tanúsítvány így néz ki:

A pdf védett, csak nyomtatni, és másolni lehet, de módosítani nem. Így meg van gátolva technikailag a hamisítás. További védelmet jelent a lap alján látható “Azonosító kód”, ami minden egyes Tanúsítványnál véletlenszerűen generálódik. A legmagasabb admin szinteken ezzel van mód ellenőrizni a Tanúsítvány hitelességét. (Így akár egy MNB ellenőrzés során is bizonyítható a bizonyítványok megmássíthatatlansága, és hamisíthatatlansága, és hitelessége.)

A Tanúsítványok felhasználónként bármikor előkereshetők, és a vezetői szintek a hozzájuk tartozó üzletkötők tanúsítványait is le tudják kérdezni. Természetesen azt is biztosítjuk, hogy az alkusz cégek vezetői le tudják kérdezni üzletkötőik haladását, az oktatások elvégzése kapcsán. Erre többféle riport is rendelkezésre áll.

A fenti működés teljes mértékben biztosítja a törvényi megfelelést, és jól mutatja, hogy a célunk az, hogy minél egyszerűbb legyen a használat.

Ha további kérdésed van a rendszerrel kapcsolatban, vagy szeretnél előfizetni rá céged számára, keress a szabolcs@alkuszoktatas.hu e-mail címen direktben, vagy töltsd ki a kezdőlapon található formot.